Een échte familiebakkerij

Leestijd: 1,5 minuut

Marleen gaf hem veel ruimte om zijn ding te doen, wat volgens hem echt de doorslag is geweest voor het succes van de bakkerij. Wanneer hij in de middag vrij wilde zijn om te sporten, dan draaide Marleen de bakkerij. Noël nam dan ’s avonds het stokje weer over.

Het stel had dus elk jaar drie weken vakantie, maar voor Marleen waren dat er altijd maar twee. In haar laatste week vakantie kon ze het nooit laten om alvast weer aan de slag te gaan. Door de bakkerij vast helemaal schoon te maken en zich klaar te maken voor de heropening, zorgde ze ervoor dat ze nooit voor verrassingen kwamen te staan. En dat was ook nodig, want in de zomermaanden was het altijd erg druk. In die tijd verkochten ze bij de supermarkt nog geen verse broden en ook andere bakkers waren gesloten vanwege hun vakantie.

Noël en Marleen waren dus duidelijk goed op elkaar ingespeeld en gaven elkaar de ruimte om hun eigen ding te doen. Hoewel Noël de bakkerij ooit uit eigen overweging is gestart, denkt hij niet dat hij dit succes had kunnen bereiken zonder zijn vrouw, de kajakclub en het sporten. Het mag duidelijk zijn dat ze zijn uitgegroeid tot een bakkersstel in hart en nieren.

Hun hele leven stond hun familie dichtbij hen en dat is waar ze het meest dankbaar voor zijn. Bovendien voelen ze zich gezegend met hun prachtige zonen, lieve kleinkinderen en de hulp die ze van hun ouders en de rest van de familie hebben gehad in de bakkerij. Noël en Marleen draaiden samen altijd lange dagen, maar alleen op deze manier konden ze hun droom waarmaken: een eigen bakkerij hebben en goed zorgen voor mensen.

Meer over Noël lezen?

Bakker Noël Cuppens
0