Leer bakken van de meester.

Een workshop van meester bakker Noël Cuppens is als Ray Charles een live concert laten opvoeren. Het is alsof je aanwezig bent bij Bryan Adams terwijl hij een nummer schrijft. Het is alsof je Houdini zijn magie voor je neus ziet uitleggen zodat je weet hoe het nu precies in zijn werk gaat. Getuige zijn van meesterschap zorgt ervoor dat je een ervaring hebt die maar weinig mensen gegeven is.

Wanneer organiseer je zelf een workshop?

  • Je hebt een familiefeest en je wil het gewoon echt eens anders aanpakken dan anders.
  • Je hebt een bedrijf en wil iets smakelijks en altijd geslaagds doen voor het personeel.
  • Je hebt een service club of een groep vrienden of vriendinnen die het gewoon bijzonder kunnen appreciëren om iets te leren.

Kortom: je bent op zoek naar een ervaring die een sluitend antwoord geeft op een dagdeel prettig samen zijn, verschillende zintuigen prikkelen en vooral terug naar de roots van ons heden ons dagelijks brood?

Dan komt meesterbakker Noël Cuppens zelf langs met alles erop en eraan. Zelfs bakkerszoon Frank Cuppens assisteert hier. Noël is op beperkte basis beschikbaar om de workshops te verzorgen, in onderling overleg, voor een zo authentieke en ambachtelijk mogelijke ervaring voor elke deelnemer. Je betaalt 500 euro voor de workshop met maximaal zes deelnemers en 0,37 cent per kilometer voor verplaatsing. De workshop duurt maximaal drie uur. Wil je met meerdere deelnemers tegelijkertijd of een langere sessie? Neem dan contact met ons op.

Een workshop op maat organiseren?

Vul het formulier hieronder in om met ons in contact te komen over beschikbaarheid en mogelijkheden. Elke workshop is uniek en op maat gemaakt.

Reacties van voormalig deelnemers

Het was een zeer leerrijke namiddag bij bakker Noël Cuppens, alles tot in de puntjes voorbereid , veel lekkers om mee naar huis te nemen. Een aanrader om nog eens deel te nemen! Bedankt!

Jeannine, Anita, Ria, Noëlla, Berte, Mia en Lieve

Wat een leuke ervaring om te bakken in groep en ervaringen te delen. Zeker een aanrader voor elke liefhebber!

Eveline

Dank je wel…nogmaals het was leerrijk en super gezellig en heel lekker.

Elly

Aangezien ik nooit gebakken had. Is alles heel goed gelukt. Het was een fijne namiddag en heel goed georganiseerd.

Andy

Vond het leerrijke en een zeer leuke dag zeker aan te raden aan iedereen.

Bert

Top workshop gehad van bakker Noël. Met een fijne groep hebben we veel geleerd en gebakken op korte tijd. Het gemaakte gebak werd thuis geproefd en goedgekeurd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Carine

0