Leer bakken van de meester.

Een workshop van meester bakker Noël Cuppens is als Ray Charles een live concert laten opvoeren. Het is alsof je aanwezig bent bij Bryan Adams terwijl hij een nummer schrijft. Het is alsof je Houdini zijn magie voor je neus ziet uitleggen zodat je weet hoe het nu precies in zijn werk gaat. Getuige zijn van meesterschap zorgt ervoor dat je een ervaring hebt die maar weinig mensen gegeven is.

Bakworkshop van Noël Cuppens

Noël’s Bakworkshops

Noël Cuppens demonstreert tijdens live workshops hoe u een aantal recepten uit zijn twee bakboeken in uw eigen keuken bereidt. U gaat samen bakken en proeven en mag natuurlijk u uw eigen baksels en een aantal bak-accessoires mee naar huis nemen.

Wanneer organiseer je zelf een workshop?

  • Je hebt een familiefeest en je wil het gewoon echt eens anders aanpakken dan anders.
  • Je hebt een bedrijf en wil iets smakelijks en altijd geslaagds doen voor het personeel.
  • Je hebt een service club of een groep vrienden of vriendinnen die het gewoon bijzonder kunnen appreciëren om iets te leren.

Kortom: je bent op zoek naar een ervaring die een sluitend antwoord geeft op een dagdeel prettig samen zijn, verschillende zintuigen prikkelen en vooral terug naar de roots van ons heden ons dagelijks brood?

Dan komt meesterbakker Noël Cuppens zelf langs met alles erop en eraan. Zelfs bakkerszoon Frank Cuppens assisteert hier. Noël is op beperkte basis beschikbaar om de workshops te verzorgen, in onderling overleg, voor een zo authentieke en ambachtelijk mogelijke ervaring voor elke deelnemer. Je betaalt 500 euro voor de workshop en 0,37 cent per kilometer voor verplaatsing.

Deelnemen?

Vul het formulier hieronder in om met ons in contact te komen over beschikbaarheid en mogelijkheden. Elke workshop is uniek en op maat gemaakt.

0